AKTUÁLIS
#TOP 10
#cikkek
#2018
#népszerű
Siker, újítás, verekedés, balesetek - Ezek történtek 2018-ban
Íme, a Top 10 legolvasottabb cikkünk, mely rangsor az Önök érdeklődésének, figyelmének, tájékozódási vágyának megfelelően alakult ki a 2018-ban közölt írásainkból. Kövessenek minket a frissmedia.hu portálon vagy közösségimédia-oldalainkon, számítunk Önökre a 2019-es évben is!

Végzetes baleset történt Nagykállón. Román rendszámú volt az az autó, amelyik Nagykálló belterületén egy menetrend szerint busszal ütközött

LINK

Halálos balesetet szenvedett egy személygépkocsi vezetője a szabolcsi Kállósemjénnél. Lesodródott az útról és az árokba borult egy személygépkocsi.

LINK

November 16-án a kisvárdai Tesco parkolójából tűnt el egy 21 éves mándoki lány. Később tetoválás alapján azonosította párja. Mindenki értetlenül állt az események előtt.

LINK

Olimpiai bajnok lett a kisvárdai műkörmös. Mindössze 28 éves Dudás-Tara Enikő, de szakmájában már olyan sikerekkel és eredményekkel büszkélkedhet, mint a több évtizede ebben dolgozó munkatársai, vagy még azok sem.

LINK

Kisvárda Város Önkormányzata arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2018. január 8-án hétfőn egy időre bezárja kapuit a Várfürdő.

LINK

Hajnali riport a pátrohai állomásról. Egy 21 éves lány eddig tisztázatlan körülmények között a Kisvárda irányából érkező vonat elé esett. A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

LINK

Április elején olyan embereket láthat a kisvárdai színházteremben táncolni, akiket eddig még soha! Tíz év után ugyanis, újra megrendezték a nagy népszerűségnek örvendő „Így táncolunk mi” produkciót!

LINK

Pátrohánál vonatgázolás történt. Egy fiatal lány tisztázatlan okok miatt a vonat alá esett. A szerencsétlen eset következtében a lány életét vesztette.

LINK

Verekedés az Újpest - Kisvárda mérkőzésen! Izgalmakban nem volt hiány a Szusza Ferenc stadionban

LINK

Adrenalinbomba Kisvárdán! Legalábbis annak, aki le mer csúszni a majdnem 15 méter magasból induló, megközelítőleg 115 méter csúszást biztosító II. kategóriás csúszdán.

LINK