AKTUÁLIS
#csúszdapark
#Kisvárda
Adrenalinbomba Kisvárdán – exkluzív fotók
Legalábbis annak, aki le mer csúszni a majdnem 15 méter magasból induló, megközelítőleg 115 méter csúszást biztosító II. kategóriás csúszdán. Kisvárdai lakosoknak jelentős kedvezmény jár.

Hétfőn nyitja kapuit a kisvárdai csúszdapark, az ország egyik legnagyobb ilyen létesítménye a 14 pályából álló, több mint egy kilométeres csúszófelületével.

Az utolsó simításokat végzik a munkások Kisvárda legújabb turisztikai attrakcióján, ami a várost felhelyezi a csúszdaparkok térképére és ezzel egyszersmind a turizmus hajtómotorja is lehet a térségben.

A hétfői nyitáskor a vendégek birtokba vehetik a csúszdaparkot, két termál- és egy 50 méteres feszített víztükrű sportmedencét. A csúszdapark 5 emelet magas indítóállomása kényelmes lépcsőrendszeren „mászható” meg. Összesen tizennégy különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A legmagasabbról induló két pálya majdnem 15 méterre van a földtől s itt található a leghosszabb, megközelítőleg 115 méter csúszófelület. Ezen a merészebbek tesztelhetik bátorságukat.

De van óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, félig nyitott vagy épp alagútrendszerű négysebességű pálya. Természetesen a tervezők gondoltak a kicsinyekre is, akiknek kicsivel kevesebb mint három méter magasról induló pályákat is felszereltek. Ezeken megközelítőleg 11 méter csúszással lehet csobbanni.

A csúszdaparkot Európa legnagyobb ilyen létesítményeket tervező-gyártó cége szállította és már megtörtént a műszeres finomhangolás, valamint a biztosító-és biztonsági berendezések üzembe helyezése is.

A biztonságos indulásról és megérkezésről több tucat, érzékelővel összekötött elektronikus start-stop rendszer gondoskodik, amit az indítóállomásokon szolgálatot teljesítő személyzet tesz még biztonságosabbá.

Versenyképes árakat kalkuláltak, extra kedvezménnyel a helyi lakosoknak

Az országban található, ilyen jellegű létesítményekhez képest mintegy 15-20 százalékkal olcsóbb szórakozást biztosít a kisvárdai csúszdapark, hiszen egy komplett napijegy 3 900 forint, ami korlátlan csúszda- és strandhasználatra jogosít. Kisvárdai lakosoknak ugyanez 2 900 forint.

Pénteken újabb exkluzív anyaggal jelentkezünk a helyszínről.

- FrissMédia -