AKTUÁLIS
Olimpiai bajnok a kisvárdai műkörmös!
Mindössze 28 éves a kisvárdai műkörömépítő-és díszítő Dudás-Tara Enikő, de szakmájában már olyan sikerekkel és eredményekkel büszkélkedhet, mint a több évtizede ebben dolgozó munkatársai, vagy még azok sem.

Enikő 2009-ben lett műkörmös, 2016-ban már mestervizsgát tett, két éve a világ egyik legnagyobb brendje, a 2MBeauty szakoktatója. Tavaly elindult első nemzetközi versenyén, és aranyéremmel tért haza Belgrádból. Folyamatosan képzi magát, oktat Kisvárdán és Szegeden, miközben nem feledkezik meg vendégeiről sem.

„Célom, hogy az általam készített körmökkel stílust adjak a viselőjének. Mindemellett hobbim a munkám, a munkám a hobbim, az alkotás az életem.” - vallja Enikő.

Mindennapos szakmai sikerei motiválták abban, hogy 2018. októberében már Londonban versenyezzen a Nailympián. A londoni körömolimpia a legrangosabb műkörmös verseny, ahová több száz versenyző érkezik a világ összes tájáról - többek között Japánból, Ausztráliából, Texasból, Ázsiából és Európa számos országából - és három napon keresztül mérettetik magukat, többféle kategóriában.

Mivel Enikő már nemzetközi aranyéremmel rendelkezik, ezért az ő kategóriája a profi-divisio 3 volt és minimum háromféle, építő-kategóriában kellett neveznie. Négy versenyszámban indult, mint „Soak Off Gel”, „Gel Sculpture”, „Salon nails” és „Stiletto nails”. A szigorú szabályoknak és feltételeknek előre meghatározott időre kellett megfelelni, miközben a világ több pontjáról érkező, 27 fős zsűri értékelte a versenyzőket.

- Enikő modellje szakmabeli kolléganője, Klenovszkyné Kocsis Ildikó (jobb szélen) volt -

A kisvárdai Dudás-Tara Enikő „Soak Off Gel Manicure” kategóriában OLIMPIAI BAJNOK LETT, ami vendégei elmondása és tapasztalatai alapján egyáltalán nem meglepő eredmény.

A kisvárdai műkörömépítő-és díszítő mester így már másodjára lett (és még sokszor lesz) büszkesége családjának, munkatársainak, vendégeinek, barátainak és nem utolsósorban Magyarországnak és Kisvárdának!

- Friss Média/DéGé -