KÉK FÉNY
#Mándok
#gyilkosság
#késelő
A tetoválás alapján azonosította párja a mándoki lányt
November 16-án a kisvárdai Tesco parkolójából tűnt el a 21 éves lány. Információink szerint több késszúrással ölte meg a nyíregyházi eladónőt megszurkáló férfi. Mándokon mindenki értetlenül áll az események előtt, bár - mint mondják - veszélyes volt, amit a lány csinált.

Az áldozat párja elmondta, hogy a lány 16-án tűnt el, de a mobiltelefonja 17-én reggel hatkor még be volt kapcsolva, legalábbis az üzeneteket fogadta és ki is csengett, de a keresésekre már nem reagált. "Mindenki tudta, hogy Erzsi mivel foglakozik" - jegyzi meg az élletárs, aki hét éve élt együtt az áldozattal Mándok központjában lévő, kis rendezett házukban. A lány az utcán kereste a kenyerét, jellemzően a kisvárdai Tesco parkolójában, ahonnan azon a végzetes napon eltűnt nyomtalanul.

A rendőrség ma hajnalban értesítette a családot. A lány párjának egy fényképet mutattak az áldozat nevét ábrázoló tetoválásról. A férfiban ekkor tudatosult, hogy négyéves lányuk édesanyja valószínűleg már nem él.

Az áldozat sógornője tudni véli, hogy a nyíregyházi eladónőt összeszurkáló 42 éves férfinél a házkutatás során kést és lőfegyvert is találtak. Véleménye szerint az áldozat ismeretlen autóba, személyhez soha nem ült be. Ebből arra következtet, hogy valószínűleg kényszerítette a tettes, hogy üljön be az autóba - ami végül végzetesnek bizonyult.

Mándokon mindenki rendes, tisztességes családnak ismerte őket, a kislány úgy tudja, hogy édesanyja kórházban van, senki nem meri megmondani neki, hogy már nem él.

Mint írtuk korábban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai tovább nyomoztak a mátészalkai K. Antal ügyében, aki november 22-én életveszélyesen megsebesített egy eladónőt Nyíregyházán. Egy hozzá köthető autó csomagterében találták meg a 21 éves nő holttestét.

- FrissMédia -