PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárvilág
#külföldi sztárok
#kristen stewart
Kristen Stewartot elkapta a nullásgép - rá sem ismerni a meghökkentő frizurával
Félünk belegondolni, hogy ezután mi következik.

Haja fekete, akár az ében – ez pont úgy passzolt eddig Kristen Stewartra, mint Hófehérkére. A színésznő azonban már régóta próbálkozott a szőke árnyalattal, de végül mindig visszatért eredeti hajszínéhez.

Kristen Stewart. Fotó: Rex features

Kristen Stewart. Fotó: Rex features

Most azonban igazán drasztikus lépésre szánta el magát, alig pár milliméteres frizurát vágatott, ráadásul igen világos színre festette, mely miatt tényleg alig lehet ráismerni.

Mióta a Twilight sztárja felvállalta, hogy a nők iránt is vonzódik, egyre inkább teljesedik ki valódi önmagává, így ez nem feltétlenül lázadás, csupán hagyja érvényesülni eddig elnyomott énjét.

Elsőre most még nagyon furcsa a váltás, ezt még szoknunk kell, de így volt ez Demi Moore vagy Natalie Portman esetében is, akik szintén meglépték évekkel ezelőtt ugyanezt, csak ők egy filmszerepért.

Kristen egyébként épp a nagy debütálása előtt adott interjút a The London Sunday Timesnak, melyben elmondta, hogy Robert Pattinsonnal való kapcsolata idején a nyilvánosságot ellenségnek tekintették és ez megbélyegezte a sorsukat. Ma már tudja, hogy ki ő valójában, bátran fogja kedvese kezét az utcán, és már nem küzd.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-