KÉK FÉNY
#erőszak
Kislánnyal erőszakoskodott a kisvárdai férfi
Éveken át heti rendszerességgel erőszakolta nevelt kislányát egy kisvárdai férfi.

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2016 októberében V. S. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése 2/3 részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2000 – 2015 között élettársi kapcsolatban élt Kisvárdán. Közösen nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két gyermekét. A vádlott kapcsolatuk kezdetétől rendszeresen bántalmazta élettársát, majd néhány év elteltével a gyermekeket is.

Első alkalommal 2000-ben kényszerítette az akkor 8 éves kislányt szexuális cselekmények elkövetésére. Majd éveken keresztül heti rendszerességgel kellett a sértettnek a vádlottat különböző módon kielégítenie. A vádlott minden esetben azzal fenyegette meg a kislányt, hogy ha nem tesz eleget a szexuális kívánságainak, illetve bárkinek beszél a történtekről, őt, valamint édesanyját és testvérét is megöli, bántalmazni fogja.

2006-tól kezdve a vádlott a sértettel annak akarat ellenére havi rendszerességgel közösült. A sértett minden esetben próbált fizikailag ellenállni, azonban a bántalmazások, valamint a vádlott fizikai erőfölénye és fenyegetései oly mértékben megtörték, hogy 2008 után már meg sem kísérelte az ellenállást.

A vádlott a sértettet akarata ellenére utoljára 2015 nyarán kényszerítette szexuális cselekmény végzésére. A sértett ezt követően feljelentést tett a rendőrségen. A vádlott tagadta a bűncselekmény elkövetését.

- Friss Média -

forrás: Debreceni Ítélőtábla
fotó: illusztráció