KÉK FÉNY
#demecser
#gyilkosság
Családi tragédia Demecserben
Eddig tisztázatlan körülmények között meghalt egy 65 éves demecseri férfi. Bár az elsődleges adatok szerint lehet, hogy emberölés történt, de a helyszínen összegyűjtött információk szerint az is elképzelhető, hogy egy sajnálatos haláleset párosult egy pánikreakcióval.

A mentőket és a rendőrséget a 30 éves, pszichésen zavart férfi hívta azzal, hogy a 65 éves apját nem tudja felkelteni. A helyszínre érkező mentők azonban idegenkezűséget feltételeztek, mivel a férfin több - látszólag felületi - szúrásnyomot láttak. Azaz az elsődleges adatok szerint akár erőszakos halált is halhatott a férfi.

A helyszíni információk szerint apa és fia egy előre megbeszélt bevásárlást szeretett volna lebonyolítani a család egyik ismerősével. Azonban a két férfi már nem érkezett meg a megbeszélt találkozóra.

Ekkor már bűnügyi helyszínelők lepték el a csendes kis utcát. A helyiek csendes, dolgos családnak írták le őket. Bár megjegyzik, hogy a fiatal férfi ezelőtt 10 évvel totál tönkre tette a szervezetét a drogokkal. Emiatt fizikailag és pszichésen is sérült, állítólag kezelés alatt áll.

Egy rokon szerint a fiú próbálta ébreszteni az apját, de nem tudta, így állítólag egy késsel bökdöste őt. Hozzátartozik az ügyhöz, hogy a fiú édesanyja ezelőtt 5 évvel betegségben, az otthonában hunyt el a fia jelenlétében.


Frissítés: az orvosszakértői vélemény szerint az elhunyt még életben volt, amikor a fia egy késsel megsebesítette. Emberölés miatt indult nyomozás.