18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#rétközberencs
#gyilkosság
#Tomi
#17 éves fiú
Az áldozata nadrágjában állt a bíró elé a kegyetlen gyilkos
​A meggyilkolt 17 éves fiú cipőjét 1000, míg a telefonját 7500 forintért adta el a kegyetlen 21 éves gyilkos.Tamás nadrágja a helyszíneléskor nem került elő, azonban a 16 éves fiú rokonai az újságcikkünk alapján azt állítják, hogy a gyanúsított az áldozat nadrágjában volt a bíróságon.

Nem csitulnak az indulatok Rétközberencsen, hiszen az idő előrehaladtával csak a kérdések gyarapodnak, a válaszokkal viszont még sok ember adós maradt. A tegnapi cikkünk és annak fotói hátborzongató tényre világítottak rá.

A 21 éves gyanúsított Tomi nadrágjában ült a Nyíregyházi Törvényszék folyosóján - legalábbis a gyanúsított és az elhunyt édesapja is ezt állítják. Nem értik, hogy ez hogyan történhetett meg.

Vérgyanús szennyeződés a test megtalálásának helyszínén.

Tomi édesapja azt állítja, hogy a fiát alsónadrágban találták meg, nyakán a saját pólójával, amit a tettes arra használt, hogy a 17 éves fiút megfojtsa. Tomi cipőjét 1000, míg a telefonját 7500 forintért adta el a 21 éves férfi. A Tomi nadrágjáról és a nyakláncáról azonban a családnak nem volt információja egészen tegnap estig. Akkor megdöbbenve látták a híradásokban, hogy a tettes Tomi nadrágjában érkezett a Nyíregyházi Törvényszékre.

A gyanúsított édesapja, H.D. azt állítja,hogy az ő fia és Tomi a családi házukban italoztak azon a végzetes estén. A gyanúsított apja a fiától hétfő este, állítása szerint a "gyilkosság előtt egy órával" elvette a lakáskulcsot, mondván, hogy oda többet be nem mehet. A fia annyit mondott: "Nyugi, én már oda többet biztos, hogy nem fogok bemenni'.

A ház attól a helyszíntől, ahol Tamás testét megtalálták, körülbelül 500 méterre van. A szomszédok tudni vélik, hogy a napokban többször is voltak a házban takarítani. Információink szerint azonban a rendőrök a házban nem találtak vérre utaló nyomokat.

A gyanúsított apja nem beszélt azóta a fiával, de megjegyezte, hogy ő is megdöbbent, hogy a fia abban a nadrágban van, amit a 17 éves fiútól elvett, hiszen abban a ruhában fogták el.

Tomi családja egyet szeretne: az igazságot és addig nem nyugszanak, amíg a 17 éves életvidám, tisztelettudó fiú gyilkosai egytől egyig nem kerülnek börtönbe.

Indexképünkön az az út látható, ahol a kamerák utoljára látták a két fiút.