AKTUÁLIS
#TOP 20
#cikkek
#2018
Brutális baleset, tornyospálcai rém, csúszdapark exkluzív
Közeledik az év vége. Ilyenkor illik számot vetni arról, mi történt az eltelt év alatt. Mi ezt most úgy tesszük meg, hogy összegyűjtük a Top 20 legolvasottabb cikkünket, melyeket két részletben mutatjuk be Önöknek. Először a 20-11-ig.

November 26-án lezárták a határt Ukrajnánál. Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint megkezdődött a demonstráció a csapi közúti határátkelőhelyen, emiatt szünetelt a határforgalom.

LINK

2018 januárjában is beszámoltunk arról, milyen gyorsan halad a kisvárdai Vártkerti Stadion építése. Olvasóinkat nagyon érdekelte, hogyan áll az építkezés.

LINK

Szomorú hírt közöltünk karácsony előtt néhány nappal. A kisvárdai hármasikrek Bogija az angyalok közé távozott.

LINK

Július 22-én számoltunk be a kisvárdai Anna-bál eredményéről, miszerint Molnár Dóra lett az, aki a legszebbnek bizonyult.

LINK

A csúszdapark csak az első attrakció a kisvárdai Aqua Cinemában - írtuk augusztusban. A kisvárdai Várfürdő fejlesztésének első ütemében nyitotta meg kapuit a víz szerelmeseinek a 16 pályás csúszdapark, amely a második legnagyobb hazánkban. De ezzel nem fejeződtek be a fejlesztések.

LINK

2018 februárjában egy frontális balesetről számoltunk be Balkány és Biri között. Csodával határos módon az autóban utazók életben maradtak.

LINK

December 14-én vezetőszáron, lábbilincsben vezették a tornyospálcai emberölés vádlottját a Nyíregyházi Törvényszék hetes tárgyalótermébe, ahol kamerák kereszttüzében kereste a bíró a kérdésekre a válaszokat. Az ítélethirdetés a tervek szerint 2019 februárban lesz.



LINK
Feljutott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba a Kisvárda, miután egy májusi vasárnap 1-1-es döntetlen játszott.

LINK

Nemcsak az ízlelőbimbók voltak elkényeztetve az első kisvárdai Gasztrozenei Fesztiválon. Elmondható, hogy a kezdeményezéssel olyan erős alapokat raktak le a szervezők, amire az elkövetkező években érdemes építkezni. A recept elméletileg egyszerű, hívj meg minőségi zenéket játszó előadókat, tálalj mellé finom ételeket, és mindezt prezentáld egy 17 ezres város sétálóutcájában - és akkor működik a dolog. A szervezők azt ígérik, hogy jövőre jön a folytatás.



LINK

Kormánybiztos lett Seszták Miklós. Egyes Kárpát-medencei gazdaságélénkítő programok és összehangolt fejlesztési feladatok, valamint turisztikai fejlesztések koordinációjáért felelős kormánybiztos lett Seszták Miklós- írtuk május 30-án.


LINK

Holnap folytatjuk listánkat. Ne maradjon le!