KÉK FÉNY
#rendőrség
#szabolcs megye
#ittas sofőr
Ittasan furikázott és még el is volt tiltva a vezetéstől – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 24-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 30 éves nagykállói sofőrt a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 24-én Nyírbogát belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés közben a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Az ellenőrzés során a nyilvántartásból az is kiderült, hogy a 27 éves helyi lakos járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének járőrei 2016. július 24-én a 41-es számú főúton tetten értek egy 20 éves nyírmadai nőt, aki szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –