PUZZLE
Életmód
#életmód
#állatok
#fogyás
#diéta
#fogyókúra
#pingvin
#fogyitipp
Egyél úgy, mint egy pingvin! Bizarr (de hasznos) fogyitippek az állatvilágból
Az állatok mindennapjainak legnagyobb részét az teszi ki, hogy mit egyenek és hogyan szerezzék azt meg, mégsincsenek elhízva. Lesd el tőlük a leghasznosabb tippjeiket!

Pingvin – kell egy kis böjt

A pingvin olykor egy hónapig nem eszik semmit. Ezt nem szabad utána csinálnod, de egy 12 vagy 24 órás böjtöt néha érdemes tartani, hogy az emésztőrendszered egy kicsit fellélegezzen. Ilyenkor fogyaszthatsz bátran hidegen préselt vagy frissen facsart leveket. Ettől később könnyebben beindul a fogyás.

Bálna – ne félj a zsírtól

Akármennyire is fogyni szeretnél, zsírokra szüksége van a szervezetednek (állati és növényire egyaránt) mértékkel. Az anyabálna teje 10-szer zsírosabb, mint amit te nap mint nap iszol, mégis jó formában van minden kis bálna! Több kutatás is bebizonyította már, hogy könnyebben lehet fogyni zsíros tejjel, mint zsírszegénnyel, és nagyon hasznos az avokádó, az olíva olaj és olajos magvak a diétában.


Birka – rágd meg jól

A birkák akár negyvenszer is megrágnak egy falatot, mielőtt lenyelik. Ezt a trükköt hasznos ellesni tőlük, mert így hamarabb aktiválódik az a hormon, ami a jóllakottságért felelős, ezáltal kevesebb étellel is beéred. Szakértők szerint így akár napi 300 kcalt is megspórolhatsz.

Tehén – hidratálj

Ügyelj annyira a folyadékbevitelre, mint a tehenek, és könnyebben lecsúsznak majd a kilók! Ha legalább 2l vizet megiszol egy nap alatt, akkor nem leszel annyira éhes: plusz fogyassz egy pohár vizet fél órával főétkezések előtt!


Forrás: joy.hu