18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#Tiszadada
#ballagás
#életveszély
#családi dráma
Véres drámába torkollott egy ballagás Tiszadadán
​Az eset még pénteken történt Tiszadadán, az óvodai ballagást követően, miután egy helyi család a családfőt kis híján agyonverte. A férfi életéért jelenleg is küzdenek a nyíregyházi kórházban.

A párom kicsit féltékeny, de mindig meg szoktuk beszélni, nem kellett volna a fiamnak beleavatkozni" - mondja könnyes szemekkel az a középkorú nő, akinek a fia a saját apját majdnem halálra verte. A vékony, szegényes körülmények élő nő elmondta, hogy pénteken a kis unokájának volt az óvodai ballagása, amikor is a férje egy alkalommal arcon csapta a középkorú nőt, akinek elkezdett vérezni az orra.

"A nagypapa leeresztette a nagymama orrából a vért " - mondta az unoka az apjának, aki a mértéktelen alkoholfogyasztást követően nem igazán tudta kontrollálni magát és puszta kézzel elkezdte ütni az apját. Dühe fékezhetetlen volt, az apja a földre került, de még akkor sem hagyta abba a bántalmazást, amikor az apja ájultan feküdt a földön.

Úgy tudjuk, hogy a családtagok ezt követően megpróbálták eltussolni a bántalmazást: azt találták ki, hogy mondják azt, hogy felborult a kerékpárral a családfő. Végül ezt a lehetőséget elvetették, hazavitték az azonos utcában lakó életveszélyesen megsérült férfit, majd a fia hívta a mentőket.

A családi ballagó bulin az alkohol is fogyott rendesen, hiszen a gyanúsított elmondása szerint másfél liter pálinkát és 15-20 dobozos sört ivott meg a nap folyamán. Az egyébként büntetlen előéletű, munkahellyel rendelkező férfi szabadlábon védekezik, mivel teljeskörű beismerő vallomást tett.

A bántalmazott férfi azóta lélegeztetőgépen van, több műtét vár rá, állapota kritikus.

A rendőrség életveszélyt okozó testisértés miatt folytat eljárást, amelynek büntetési tétele alapesetben 2- 8 évig terjedő szabadságvesztés lehet.