KÉK FÉNY
Több fát kitörve a feje tetején állt meg egy autó Kemecsénél
Gyors volt az őrangyala annak a kemecsei fiatalembernek, aki ma dél körül eddig tisztázatlan körülmények között egy enyhe balkanyar előtt lesodródott az útról.

A Kemecsei útról lesodródva, többször megpördülve, fákat letarolva a feje tetején állt meg a gépkocsi. A vezetője, aki saját erejéből szállt ki az autóból, információink szerint könnyebb sérülésekkel megúszta az egyébként súlyos balesetet.

Úgy tudjuk, hogy a fiatalember Kemecse irányából tartott Nyíregyházára. A helyszíni nyomokból ítélve nagy sebességgel közlekedhetett, amikor kisodródott és az út melletti fás területre repült. A becsapódás erejétől több vastag fa is derékban kitört, azokon a kocsi alkatrészei fennakadtak. A fiatalember nagy valószínűséggel használta a biztonsági övét, amit az időközben a helyszínre érkező édesanyja is megerősített. A kocsi totálkáros lett.

Az útviszonyok egyébként jók voltak, száraz, jól belátható szakaszon történt a baleset. Azonban a gépkocsin jól láthatóan nyári gumik vannak, ami közrejátszhatott a balesetben.

Az érintett szakaszon rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban haladt a forgalom.

- FrissMédia -