SPORT
Labdarúgás
#kisvárda
#mezőkövesd
A Kisvárda legyőzte a Mezőkövesdet
Már 4 : 0-ra vezetett a Várda, majd az utolsó 5 percben kapott hármat, de még így is maradt elég gól az előnyből, úgyhogy szépen búcsúzott a közönségétől a Kisvárda az utolsó hazai meccsen.

Az első negyedórában már 1 : 0-ra vezetett a Várda, miután a sokadik próbálkozás után Camaj talált be a Mezőkövesd kapujába. Nyolc perccel később Camaj indult meg a kapu felé, majd egy védőről lepattanó labdát Mesanovic bombázta tizenegy méterről a hálóba.

2 : 0

A 35. percben Jovicic beadta Cipeticnek a labdát, aki nem hibázott, így már 3 : 0-ra vezetett a Várda. A 41. percben Cseri lövését bravúrral hárította Kovács. Egy szép ellentámadás végén Camaj lőtte a játék végét eldöntő negyedik hazai találatot.

4 : 0

A második félidő elején Kócs próbálkozását ismét Kovács hárította. A 73. percben újra a kisvárdai fiatal kapusa védte Molnár fejesét. A Várda nem fektetett akkora hangsúlyt a támadásra, a 85. percben szépített a Mezőkövesd: a 18 éves Ináncsi, aki NB I-ben debütált, két perccel a pályára lépése után lőtte ki a hosszú sarkot.

4 : 1

A következő támadásnál Kovács ismét nagyot védett, majd Molnár kihasználva a rossz felszabadítást a kapuba bombázott. A 91. percben Molnár remek labdát kapott Drazsicstól, majd egy csel után lőtt a hálóba.

4 : 3

Bár a Várda nagyon szépen játszott, a végére kiengedett a hazai alakulat, így a második félidő végén három gólt is kaptak.