PUZZLE
Szórakozás
Színre lép a titokzatos megmentő a Cinemaqua Film- és Natúrparkban
A Cinemaqua minisorozatában a park lakóinak kalandos életét követhetik nyomon a naponta jelentkező ultrarövid részek segítségével. A forgatás olykor a vállalkozó kedvű látogatók bevonásával folyik. Ha egy kis bátorság is van hozzá, bárki a szereplője lehet egy-egy epizódnak. Ehhez annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a sorozat lehetséges folytatásának történetét. A minisorozat közel 40 hektáron, 20 eredeti filmes díszletben forog.

Kalapos gépe egy fondorlatos cselszövés következtében - no és a terminátorképességű katonák harcias kedve okán - zuhanórepüléssel vett búcsút a kék égtől. A légi-katasztrófát természetesen mindenki túlélte, hisz' a kisvárdai filmparkban hatalmas erők munkálkodnak - köszönhetően a dinóknak, akik Kalapost is feltámasztották Vanessza mérgezett golyója által okozott halálából. A vörös ruhás eközben Észak felé vette az irányt, Dani kapitánnyal, aki titkon szerelmes Vanesszába. A fondorlatos csábító szépség azonban csak kihasználja a kapitányt célja elérése érdekében.


Titokban parancsot ad katonáinak, hogy keressék meg Kalapost. Heléna, a fapados járat stewardesse minden lépését követi Kalaposnak, s közben kiderül, hogy nem Vanessza a megbízója, hanem Kalapos régi szerelme, akit rútul becsapott egy átmulatott éjszakán Jamestownban.



Kalapost végül megtalálják a katonák és egy szigetre viszik, melyet egy hathektáros tó vesz körbe. Gabriella, a mindenki által rettegett amazon próbálja szóra bírni a meggyötört Kalapost, aki a végsőkig kitart, és nem mond semmit. Ekkor lép színre Rovéna, megküzdve a sziget katonáival.


Nézd meg a mai részt és a folytatást vesd papírra, majd küld el nekünk a [email protected] címre!

- FrissMédia -