PUZZLE
Szórakozás
#gyermeknap
#termálfürdők
#programok
#ingyenes fürdőzés
#adókedvezmények
Gyermeknapi meglepetés! Ingyen, vagy kedvezményes jeggyel fürdőzhetnek a gyerekek
A gyermeknap alkalmából számos termálfürdő ingyenes belépési lehetőséggel vagy jelentős kedvezménnyel várja a gyerekeket - adta hírül a Termál Online.

Május 28-án a gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti gyermek ingyenesen látogathatja Balmazújvárosban a Kamilla Gyógyfürdőt, Cegléden a fürdőt, Gyomaendrődön a Liget Gyógyfürdőt, Hajdúszoboszlón a Hungarospa strandját,Komáromban a Brigetio Gyógyfürdőt.

Ezen kívül Hajdúnánáson a helyi Gyógyfürdőbe a 12 év alattiak juthatnak be ingyenesen, Igalon pedig a 10 éven aluliaknak lesz térítésmentes a bejutása a gyógyfürdőbe.

Bükfürdőn a gyereknap alkalmából május 28-án a helyi óvodába, és általános iskolába járó gyerekek, továbbá minden büki diák 100 forintért válthat fürdőbelépőt.

A Kecskeméti Fürdőben május 28-án, 15 és 18 óra között gyermeknapi programkavalkádot tartanak: akrobatikus bemutató, air track szőnyeg, lufifújás, jelmezes animátorok, csillámtetoválás várja a gyerekeket.

Ezen kívül Jászszentandráson, Kecskeméten, Komáromban, Miskolctapolcán és Ráckevén is rendezvényeken, sztárfellépőkkel, sőt, néhol még éjszakai fürdőzéssel is várják a látogatókat. A programokról részletesebben a Termál Online - on olvashatnak.