SPORT
Labdarúgás
#Mol Fehérvár FC
#Kisvárda Master Good SE
Elképesztő győzelem, ezt tudta a Várda!
Akár négy vagy öt gólt is rúghatott volna a Kisvárda a második helyre pályázó Fehérvárnak.

Ezzel még elméletileg nem esett ki a Kisvárda, mert az Újpest vereséget szenvedett, ugyanakkor az esélytelenség a bent maradásra - hiszen lássuk be, az Újpest sorozatos botlása több meccsen keresztül, azért elég valószínűtlen - jót tett a Kisvárdának, mert elkezdtek nyugodtabban futballozni. Ezen a meccsen annyi helyzete volt a Kisvárdának, hogy alaposan megverhette volna a Fehérvárt.

Az első félidő rögtön egy 3 méterről leadott fejessel kezdődött, amit Tóth Balázs a Fehérvár kapusa bravúrral tolt szögletre. Aztán egy kapufát lőtt a kisvárdai Melnyk, majd nem sokkal később egy hatalmas ziccert vétett megint Melnyk, 16 méterről aztán néhány pillanaton belül ismét rátette Makowski, a keresztlécen csattanó labda a fehérvári kapus hátára esett, onnan felpattant a levegőbe, majd a kapus kezébe.

Egymást érték a kisvárdai helyzetek, de az igazsághoz tartozik, hogy a fehérvárnak is volt két nagy lehetősége, de mindegyik fejest gond nélkül hárította a Várda kapusa.

A második félidőben is tovább támadott a Kisvárda, végül mégis csak tizenegyesből tudta megszerezni a vezetést. Óriási helyzetben először eltörte a labdát a Várda támadója, majd a lecsorgó labdára még egyszer rástartolt volna, amikor hátulról visszarántotta a fehérvár védője.

Hosszú videózás után a játékvezető tizenegyest adott a Kisvárdának. Camaj mintaszerűen lőtte bal felső sarokba. Az, hogy miként lőtte a tizenegyest mutatta, hogy most tényleg erőtől duzzadva játszik a Várda.

Kisvárda - Fehérvár 1:0

Ezt követően a Fehárvár támadgatott, de igazán komoly helyeztet nem sikerült kialakítani. Annál inkább voltak lehetőségei a Várdának Ilievski óriási ziccert hagyott ki, Spasic szintén 6 méterről csúnyán mellérúgta, ezt követően Ilievski hatalmas ziccerben a kapusba lőtte a labdát. Nagyon szép kontra volt, gyakorlatilag kettő az egybe vitték mára végén a kapusra a Várda játékosai, úgyhogy azért ezt nagy hiba volt kihagyni, de ez nem bosszulta önmagát, mert a védelem ezúttal jól teljesített. Maradt a végeredmény.

Kisvárda - Fehérvár 1:0