AKTUÁLIS
#áramszolgáltatás
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt és elzárt település
Nyírlugos-Cserhágó településen is helyreállították az áramszolgáltatást a szakemberek. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt és hóhelyzet miatt elzárt település.

Friss:

2018. március 17. 13:10

A rendőrség munkatársai tájékoztatják a közlekedőket, hogy a 38-as számú főúton rendőri irányítás nélkül halad a forgalom

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszának 222. kilométerénél megszűnt az útakadály, zavartalanul halad a forgalom.

A 36-os számú főút 3612-es számú út és a Tiszavasvári közötti szakasza hóátfúvás miatt továbbra is le van zárva.

A 3504-es számú út Újfehértó és Hajdúdorog települések között újra járható.

Az utak szabad járhatóságának biztosítása érdekében kérik a rendőrség munkatársai a járművezetőket, hogy legyenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel vezetés közben! Mindig a megváltozott időjárási- és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Friss:

2018. március 18. 11:38

Az áramszolgáltató munkatársai jelenleg is dolgoznak az Újfehértóhoz tartozó Molnár és a Suták tanyán, ahol több állattartó telep maradt szolgáltatás nélkül.A Nyíregyházához tartozó bokortanyák közül Rókabokor, Felsősimán pedig a Major és a Hosszúháti utcák megközelítésén dolgoznak. A Nyíregyházi Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 30 munkagéppel dolgozik a szabolcsi megyeszékhelyen.

Friss:

2018. március 18. 10:00

A balesetek megelőzése érdekében fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek - írják honlapjukon a szabolcsi rendőrök.A police.hu azt írja, hogy Balsa és Gávavencsellő települések között a 3821-es számú út félpályán is alig járható. Kemecse és Bodóhegy települések között a 3823-as út, valamint Bodóhegy és Kótaj települések között a 3834-es számú út félpályán járható csak.

Friss:

2018. március 18. 9:50

Megszüntették a forgalomkorlátozást

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazánkat érintő rendkívüli időjárási körülmények miatt 2018. március 18-án 3 órától, az M0-ás autóútról érkező, 7,5 tonna megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek az M3-as autópályán átmenetileg nem közlekedhettek. A korlátozást feloldották, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Biztonsági intézkedésre is szükség volt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsének járőrei 2018. március 17-én 21 óra 20 perckor a nyírmadai vasútállomáson igazoltattak egy 34 éves férfit. Az intézkedésre azért került sor, mert a férfi az állomásra érkező vonaton menetjegy nélkül utazott, és a kalauz a leszállításához segítséget kért. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi lakhellyel nem rendelkezik. A rendkívüli időjárásra tekintettel a járőrök biztonsági intézkedés keretében a férfit egy vásárosnaményi melegedő helyiségbe kísérték.