SPORT
#Kisvárda
#meccs
#Paks
A Kisvárda Pakson búcsúzik az idénytől
A Kisvárda Master Good a 11. helynél sem előrébb, sem hátrébb nem végezhet, a szombati ellenfél, a Paks még második vagy harmadik lehet.

Egymást követő harmadik bajnokságot zárja a Kisvárda csapata egy olyan mérkőzéssel, amelyen az egyik fél számára az ezüstérem a tét. Így volt ez 2022-ben, amikor a Zalaegerszeg ellen játszott a csapat, tavaly a Kecskeméti TE volt versenyben a második helyért, most pedig a Paksi FC, amely a szerdán elért kupasiker után a bajnoki ezüstérmét is bebiztosítaná a Kisvárda ellen játszott zárómérkőzésen.

Miközben csapatunk számára már nincs tét, korábban eldőlt, hogy hat év után búcsúzunk az élvonaltól - írták a csapat hivatalos oldalán.

„Természetesen a legnagyobb elismeréssel kell szólnunk a Paksról, gratulálunk a kapugyőzelemhez, hatalmas tettet hajtott végre a tolnai csapat – ismerte el a szombati ellenfél érdemeit Feczkó Tamás, csapatunk vezetőedzője. – Biztos alaposan megünnepelték a sikert, de azt is tudjuk, hogy maradt még céljuk, hiszen szeretnének a második helyen végezni a bajnokságban, ehhez pedig le kell győzniük bennünket. Ugyanakkor mi szeretnénk megakadályozni ebben őket, és ahogy a múlt héten a hazai pályától, úgy ezúttal a bajnoki szerepléstől, az NB I-től is győzelemmel szeretnénk búcsúzni. Ez nem lesz könnyű, hiszen a története legjobb idényét produkáló, már biztos, hogy két fronton érmes Paks lesz az ellenfelünk. Alig egy hónapja a kupaelődöntőben szenvedtünk vereséget a mostani ellenfél otthonában, szeretnénk visszavágni, ez mindenképpen motivációt jelent szombatra.”

A Kisvárda Master Good a 11. helynél sem előrébb, sem hátrébb nem végezhet, a szombati ellenfél, a Paks még második vagy harmadik lehet, ezüstérmes vágyaitól a Fehérvár foszthatja meg, miközben a Vidit a Puskás Akadémia leszoríthatja a dobogóról. E három csapat mérkőzését szombaton egyidőben, 17.45-től rendezik, a Paks–Kisvárda összecsapást az M4Sport tűzi műsorára.