KÉK FÉNY
Sokkoló fotók a nyírpazonyi horror balesetről
​Dunántúlról érkezett az a család, akik ma reggel Nyírpazony és Nyírtura között a 4-es főúton egy fának csapódtak. A mérleg: két életveszélyes és három súlyos sérült. A gépkocsiban összesen hatan utaztak.

A balesetet szenvedett gépkocsiból egy embert a tűzoltók szabadítottak ki. Úgy tudjuk, hogy egy utas kirepült a gépkocsiból. A gyerek ölben utazott, többen nem használtak biztonsági övet. A balesetet valószínűleg a nem megfelelő sebesség megválasztása okozta, ugyanis esőzés miatt csúszós, nedves volt az útpálya.

Dudás Szilvia tájékoztatása szerint, lesodródott az úttestről és fának ütközött egy személyautó a 4-es főúton, Nyírpazony közelében, a 284. kilométernél. Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították is a gépkocsit.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére. Az esethez több mentő érkezett, köztük egy mentőhelikopter is.