18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#pátrohai házaspár
#rabszolga
Döbbenetes részletek: a pátrohai házaspár tulajdonának tekintette a lecsúszott, prostitúcióból élő nőt
Az interneten keresgélve talált a nőre a pátrohai házaspár, akik rövid alkut követően egy piliscsévi férfitől megvették őt. A pátrohai házaspár tulajdonának tekintette a lecsúszott, prostitúcióból élő nőt. A bíróság 30 napra elrendelte a kegyetlen házaspár letartóztatását.

Emberkereskedelem minősített esetével és halált okozó testi sértéssel gyanúsítják a nyomozók az ötvenes éveiben járó pátrohai házaspárt. A vizsgálat még kezdeti szakban van, így még számos, egyéb bűncselekmény, vagy újabb minősítő körülmény gyanúja is beigazolódhat.

Mint írtuk tegnap: egy 34 éves nő holttestét találta meg két kislány kutyasétáltatás közben Budapest környékén.


Április végére a nő már annyira legyengült, hogy orvoshoz kellett volna vinni, de tartva az esetleges büntetőeljárástól, a gyanúsítottak úgy döntöttek, hogy Pest vármegyébe viszik a nőt és közterületen magára hagyják, egész pontosan Piliscsévre, ahonnan a nőt elvitték 2023 nyarán.

Információink szerint, bár a piliscsévi család azt állította, hogy számukra ismeretlenek vitték el a nőt, valójában eladták a pátrohai házaspárnak.

Ezt a gyanút erősíti, hogy a pátrohai család fia stábunknak nyilatkozva így fogalmazott: "a sértett idekerült, a tulajdonukban", de akkor még nem voltak rajta sérülések.

Egyébként a házaspár fia és annak 18 éves barátnője információink szerint terhelő vallomást tett a házaspárra. A fiatalok teljeskörű részletes feltáró vallomást tettek.

Őket egyébként a nyomozók halált eredményező segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. Ennek büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés lehet.


A két fiatal felnőtt gyanúsított egyébként külföldön élt, pár hete érkeztek haza Pátrohára. A fiú többször látta anyja közelében a nőt, de mint mondja, sérüléseket nem látott rajta. A terv az volt, hogy a legyengült nőt a lakóhelyéhez közeli közterületen rakják ki. Papírjait a zsebébe tették és így indultak útnak.

A Főügyészség mindhárom letartóztatási ok miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását, mert megalapozottan tartani lehet a bűncselekmény tárgyi súlya miatt a szökésüktől, feltehető, hogy tanúkat befolyásolnának, illetve többszörösen büntetett előéletük miatt a bűnismétlés veszélye is fennáll.

Ma a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója osztva az ügyészség álláspontját mindkét személlyel szemben elrendelte a letartóztatást.

A döntés végleges.