PUZZLE
Bulvár hírek
#esküvő
#sztárok
#kapcsolat
#elhalasztott esküvő
#Sandra Bullock
#Bryan Randall
Sandra Bullock elhalasztja az esküvőjét?
Nagyon úgy tűnik, hogy az év esküvőjéből jövőre sem lesz semmi, Sandra Bullock ugyanis a nyárról tavaszra időzített Nagy Napot is eltolta. Mindezt pedig saját barátai érték el nála.

Hónapok óta Sandra Bullock szupertitkos esküvőjéről suttog egész Hollywood. Bár a színésznő a legapróbb részletekig próbálta titokban tartani a projektet, egy csomó érdekes infó kiszivárgott a közelgő Nagy Napról. Például, hogy nyár végére tervezik, méghozzá egy romantikus tengerparton. Csakhogy az esküvőből nem lett semmi, ezután pedig mindenki arról találgatott, vajon a pár mikor mondja ki végre az igent. A legutóbbi pletykák szerint tavaszra tették át az időpontot, aRadar Online informátorai szerint azonban esélyes, hogy a színésznő újra elhalasztja a dátumot.

Kiderült ugyanis, hogy ő az, aki valamiért mindig kiskaput keres, bár az oldal szerint ez nem meglepő, hiszen maguk a sztár barátai árulták el, hogy mindent megtesznek azért, a híresség végleg lezárja a kapcsolatot. A baráti társaság azért szeretné, ha a pár minél hamarabb szakítana, mert állítólag nagyon aggódnak, hogy a zűrös előéletű Bryan Randall, aki korábban börtönben is volt már, bajba sodorja, vagy összetöri a színésznő szívét. Szerinted sikerül elérniük a céljukat, vagy valójában más ok áll a háttérben?


Forrás: cosmopolitan.hu