PUZZLE
Bulvár hírek
#Dr. Kiss Róbert Richard
#Arnold Schwarzenegger
#balhé
#balhés sztárok
Részegen balhézott a popikon a repülőn
Több sztárbalhé is jutott az elmúlt napokra: volt, aki a repülőn balhézott, más pedig fennakadt a repülőtér vámvizsgálatán. A témában Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságírót kérdezték a Mokka adásában.

Samantha Fox Londonból Münchenbe utazott volna a hétvégén, azonban az utazása nem ment zökkenőmentesen. Az énekesnő olyannyira felöntött a garatra, hogy végül le kellett őt szállítani. Az egykori popsztár egy utastársával veszett össze, miattuk végül fel sem szállt a kifutóról a gép. Foxot levezették és letartóztatták, másnap pedig a címlapokon találta magát, miután óvadék fejében kijöhetett a fogdából.

Egy másik sztár, Arnold Schwarzenegger is szolgált némi témával a bulvár lapoknak, ő ugyanis fennakadt a müncheni repülőtér vámján, miután az Egyesült Államokból beutazva nem jelentette be, hogy egy drága órát hozott be az Európai Unió területére. Mentségére szólhat, hogy az órát jótékonysági árverésre kívánta bocsátani, de a hatályos jogszabályok szerint így is jelentenie kellett volna a vámon a tárgyat. Schwarzenegger ellen adóelkerülés gyanújával nyomozás indult, a hétmilliós órát pedig ott kellett hagynia.

"Akár sztárok vagyunk, akár nem, ha valamit jótékony célra akarunk felajánlani, akkor azt gondoljuk, hogy az csak úgy jól van. Ez nem így van, mindennek van adó vonzata, vámkötelessége, tehát jogos volt az intézkedés" - mondta Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró, aki többször is találkozott Schwarzeneggerrel, a munkája során és járókelőként is.

A repülőgépen balhézó hírességről pedig azt mondta, hogy a repülőgépen a kapitány az, aki képviseli a joghatóságot, aki úgy döntött, hogy nem száll fel a gép, és leszállítják az énekesnőt. Az utazási protokoll betartása mindenkire vonatkozik. Vannak egyéni és közösségi szabályok, amiket be kell tartani, ha pedig érdeksérelem ér valakit, akkor fontosabb megőrizni a nyugalmát, mert könnyen hasonló helyzetben találhatja magát, mint Samantha Fox, azaz leszállítják a repülőről.