NAGYVILÁG
Belföld
#táncverseny
#énekverseny
#tehetségkutató
Megtalálták a tehetségeket
Október 27-én került megrendezésre Nyíregyházán, a LIKE 4 tehetségkutató verseny. Nyíregyháza Megyei Jogú Város képviseletében Halkóné dr. Rudolf Éva, a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottság elnöke köszöntötte a résztvevőket. A díjakat ezúttat Mészáros Szilárddal, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatójával közösen adták át.

Délelőtt zajlott a táncosok versenye. A fellépőket Thiard-Laforestné Széles Erika (a Művészeti Szakgimnázium balettmestere), Borbély Csaba (a Princess Tánciskola tánctanára) és Asztalos Gyula (a 2 Step Tánciskola vezetője) zsűrizte. Asztalos Gyula zsűri elnök az értékelésnél kifejtette, hogy a táncosok hihetetlenül felkészültek voltak, de "sajnos nem nyerhet mindenki". A tánckategóriában az alábbi csapatok értek el helyezést:

Ifjúsági tánckategória:

1. Toy Soldiers

2. Golden Era

3. Litle Stars

Felnőtt tánckategória:

1. Kucsmár Szintia és Fonalka Marcell

2. Glam Crew

3. Tóth Amina

A rendezvény, délután az énekesek versenyével folytatódott, ahol Puskás Bernadett (a Vasvári Pál Gimnázium énektanára), Varga Katalin (a Művészeti Szakgimnázium magánének tanára) és Gulácsi Tamás (a Móricz Zsigmond Színház színművésze) zsűrizett.

A zsűri elnöke, Gulácsi Tamás az értékelésnél elmondta, hogy nagyon nehéz dolguk volt, ugyanis mindenki rendkívül színvonalas produkciót nyújtott. Ebben a kategóriában az alábbiak szerint alakultak a helyezések:

Ifjúsági énekkategória:

1. Kulcsár Hanna

2. Rausz Tícia

3. Juhász Flóra Viktória

Különdíj: Kovács Miklós

Felnőtt énekkategória:

1. Papp Petronella

2. Illés Nikoletta

3. Severa Ágnes

December 2-án kerül megrendezésre a LIKE 4 gála, ahol a helyezést elért résztvevők és különdíjasok, valamint a Level Up tánccsapat és Kovács Bence, illetve Istenes Márkó énekes, megcsillogtathatják ismét tehetségüket.