NAGYVILÁG
Belföld
#Dr Semjén Zsolt
#lakossági fórum
#Kisvárda
Kisvárdai lakossági fórumon vett részt dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes
​Lakossági fórum vendége volt dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke Kisvárdán. Az országjárás keretén belül megrendezett fórumon Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere és dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő fogadta a kereszténydemokrata politikust.

A Fidesz-KDNP politikusainak országjáró kampánykörútján Semjén Zsolt és Seszták Miklós országgyűlési képviselő beszélt a június 9-i választások jelentőségéről. A keddi fórumra zsúfolásig megtelt a Sport Hotel konferenciaterme, ahol az országgyűlési képviselő, dr. Seszták Miklós köszöntőjében kiemelte, hogy a FIDESZ-KDNP első perctől kezdve kiáll amellett, hogy Magyarország nem akar háborút a szomszédban. Ezen állásponton azóta sem változtattunk - jelentette ki.

Arról beszélt, valóságos háborús pszichózis él Nyugat-Európában, a brüsszeli, EU-s döntéshozók körében. Egyre inkább belelovalja magát ez az elit egy háborúpárti álláspontba, mára már az atomfegyverek lehetősége is felmerült.

Dr. Semjén Zsolt rámutatott, hogy miért van óriási jelentősége az európai parlamenti választásoknak, ugyanis csak a Fidesz-KDNP képvisel békepárti álláspontot. Az ukrajnai háborúnak nincs katonai megoldása, csak az általunk javasolt azonnali tűzszünet és béketárgyalás vethet véget a harcoknak – fogalmazott a politikus.