KÖZÉRDEKŰ
Ajánló
Maradjunk egészségesek és szépek - természetesen
Ezen a tavaszon még az is odafigyel arra, hogy mindent megkapjon a tökéletes működéshez a szervezete, aki egyébként nem sokat gondolna erre. Keressük a legjobb módját annak, miként turbózhatnánk fel az immunrendszerünket úgy, hogy ne kelljen sokat változtatni a napi rutinon? Ilyen "két legyet egy csapásra" megoldást kínál a Szlovák Karsztból származó ásványvíz, a Gemerka.

Életünk nélkülözhetetlen eleme a víz: fontos a jóllétünkhöz és a szépségünkhöz, akárcsak az ásványi anyagok. Köztük a magnézium és kalcium, amelyeket szervezetünk nem képes önállóan előállítani, étellel pedig nem kerülnek megfelelő mennyiségben a szervezetünkbe. Megoldást jelenthetnek az étrend-kiegészítők, de ezek magnézium- és kalciumtartalmának csak harmada képes felszívódni. Az ásványvizekből viszont akár az ásványi anyagok 60% -át is hasznosítja szervezetünk.

Az olyan létfontosságú ásványoknak, mint a magnézium és kalcium, az egyik legtermészetesebb formája tehát az ásványvíz. A stressz leküzdését, az immunrendszer erősítését, az allergiák megelőzését, a sejtregenerálódást segítő magnézium az egyik adu ász az egészségünk megőrzésében. A felszívódása azonban nem automatikus - meg kell támogatni kalciummal, amely önmagában is nagyon értékes ásvány: az egészséges csontok és fogak fontos építőeleme, nélkülözhetetlen a sejtek és az izmok működéséhez. A két anyag ideális aránya 3:1 a kalcium javára és ezt az optimális arányt találjuk meg minden egyes palack Gemerka természetes ásványvízben.

A Gemerka az Aggteleki Nemzeti Park szlovákiai oldalán található Szlovák Karsztból származó természetes ásványvíz. A több nemzeti park találkozásánál elterülő, ideális fekvésű Gömöri régió egyik legnagyobb vonzereje a természet lélegzetelállító szépsége mellett a barlangrendszerek és gyógyforrások sokasága. Itt, az érintetlen természet kellős közepén tör felszínre a Gemerka ásványvíz.

Ez a természetes ásványvíz, magas magnézium tartalmának fogva, ideális módon gondoskodik a testi és lelki egyensúlyról. Ha kipróbálná, most eljött a pillanat: a Nyírzem Coop üzletekben és a Várda-Drink mintaboltjaiban akciósan vásárolható meg a Gemerka, enyhén szénsavas és szénsavas változatban is.

- FrissMédia -