KÉK FÉNY
Majdnem tragédia lett a figyelmetlenségből Tiszabercelnél
​Súlyos baleset történt Tiszabercelnél a 3821-es út kereszteződésében. A balesetet valószínűleg a figyelmetlenség okozta, mivel információink szerint a Tiszabercel felől érkező személygépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a Nagyhalász felől, védett úton közlekedő terepjárónak.

Az ütközés erejétől a két gépkocsi az út menti árokba csapódott. A baleset okozó személygépkocsi az oldalára borult, míg a terepjáró egy mély vízelvezető árokban a kerekein állt meg. A 3821-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.


A balesethez három mentőegységet riasztottak, úgy tudjuk, hogy a terepjáróban egy, míg a balesetet okozó járműben ketten utaztak. Információink szerint az utóbbi gépjármű utasai sérültek súlyosan.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, két személygépkocsi karambolozott Tiszabercelnél, a 3821-es út és a 3824-es út kereszteződésénél. A baleset következtében mindkét jármű árokba borult. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanítják a járműveket.

A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. A 3821-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a 3823-as úton pedig félpályán halad a forgalom.