KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
#rétköz
#videó pályázat
#mobilvideó
#természetfilm pályázat
​Küldje be a legjobb mobil videóját, ami a Rétközi-tónál készült!
Most Ön is lehet természetfilmes! Ehhez mindössze egy rövid videót kell készítenie a mobiljával Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye bármely olyan részén, ahol megihlette a természet!

Ha szeretne egy értékes wellness hétvégét nyerni, itt az idő, ne habozzon! Ehhez mindössze egy rövid videót kell készítenie a mobiljával a természetben! A FrissMédia pályázatán mini természetfilmekkel lehet pályázni, melyek időtartama 30 másodperctől 50 percig terjedhet. Az, hogy mi van a felvételen, csak az Ön képzeletén múlik! Lehet a Rétközi-tó, egy csodás vízimadár, egy kedvenc fa, egy tavaszi eső, szivárvány, bármi, amit szépnek talál a természetben és Szabolcsban van.

Április 30-ig még van idő elkészíteni, és ezzel egy esélyt adni rá, hogy megnyerje a mesés wellness hétvégét!

Mi lehet a videón?

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében található élő és élettelen természeti értékek bemutatásáról szóló filmmel lehet pályázni, olyanokkal, melyek 2023. szeptember 1. után készültek, mobiltelefonnal.

A pályázatra csak elektronikus úton lehet jelentkezni. Az elkészült alkotásokat bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül kell beküldeni a [email protected] email címre, valamint az alkotóknak a következő adataikat kell elküldeni a film mellé:

•Alkotó neve:

•Címe:

•email cím:

•Telefonszám:

•Alkotás címe:

•A rögzítéshez használt telefon típusa:

Egy alkotó csak egy produkcióval nevezhet.

A jelentkezésről ITT olvashat bővebben.