AKTUÁLIS
#karácsonyi ünnepség
Karácsonyi ünnepség a törvényszéken
Az idei karácsonyi ünnepség különleges alkalom volt a Nyíregyházi Törvényszéken, 2017. december 22-én a nyugdíjas bírák és igazságügyi alkalmazottak is együtt ünnepeltek a kollégákkal.

A rendezvényen dr. Nyakó Zsuzsanna, a törvényszék elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd méltatta a 2017-es évben elért eredményeket. A kollégák helytállását megköszönve Márai Sándor szavait idézve kívánt békés, boldog karácsonyt.

Türkné dr. Katona Anna, a Nyugdíjas Bírósági Dolgozók Alapítványának elnöke köszönetét fejezte ki a támogatásokban nyújtott közreműködésért, amelynek eredményeként 152 nyugdíjas kollégát ajándékozhattak meg.


Az ünnepi hangulatról a törvényszék dolgozói gondoskodtak: Keményné Kiss Ibolya tisztviselő Aranyosi Ervin: Ami számít című versét, Szenderákné dr. Tallai Mária titkár és Barta Tibor tisztviselő Pintér Béla: Gyere el a jászolhoz című dalát adta elő.

Dr. Vadász Mihály, a törvényszék elnökhelyettese pohárköszöntője során reményét fejezte ki az iránt, hogy ugyan új kihívások, dolgos hétköznapok várnak a törvényszék bíráira és alkalmazottaira a következő évben, de folyamatos megújulással és önképzéssel a kitűzött célok megvalósulnak.