NAGYVILÁG
Belföld
#strand
#Kisvárda
#Aqua Cinema
Jaj, úgy élvezem én a strandot - videó a vihart megelőző órákról
Az élet nagy rendezőmester, ez már számtalanszor bebizonyosodott, hisz nem egészen ilyenre terveztük a tegnapi forgatást. Mondják, hogy a téma az utcán hever, tegnap sajnos szó szerint kellett érteni a régi igazságot, de előtte a saját forgatókönyvünk szerint haladva forgattunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a a felújított kisvárdai strandon - új nevén Aqua Cinema - hogyan érzik magukat a látogatók, fürdeni vágyók.

Nem kis meglepetésünkre a fürdővárosból, Hajdúszoboszlóról is érkeztek vendégek, de jöttek Nyíregyházáról, Ajakról és a környező településekről is. Népes diáksereg lepte el például a hangos élménymedencét, a kedvencük a hullámmedence volt. Maradtak volna még tovább, de ekkor már volt valami a levegőben.

Mint írtuk, a szezonra már csaknem teljesen elkészültek az Aqua Cinema fejlesztései, így végre birtokba vehetik a víz szerelmesei, a többek közt a fejlesztés második ütemében megépült 170 négyzetméteres gyermekmedencét is, ami a picuroknak 10-25, a nagyobbacskáknak 25-40 centiméteres vízmélységgel készült el. A fürdő területén egy kifejezetten csendes relaxációs zónát is kialakítottak. Az új, 443 négyzetméteres csendes élménytérben pezsgőágy, hidromasszázs, valamint masszázsöblök kényeztetik a vendégeket.

A 240 négyzetméteres hullám- és a 380 négyzetméteres hangos élménymedence az aktív mozgást kedvelők minden igényét ki fogja elégíteni, hisz van benne hidromasszázs, pezsgőlevegős barlangokkal. A csendesebb kikapcsolódásra vágyóknak 40 négyzetméteren alakítottak ki ülő termálmedencéket.

Így csapott le a vihar a strandra

Videónk a vihart megelőző egy órában készült!