AKTUÁLIS
És igen, pénteken nyit a kisvárdai strand – exkluzív fotók
Tavaly írtuk, hogy a csúszdapark csak az első attrakció a kisvárdai Aqua Cinemában. Akkor a Várfürdő fejlesztésének első ütemében átadott 16 pályás csúszdapark - amely a második legnagyobb hazánkban – valódi meglepetés és egyben fantasztikus élmény volt a strandolni, felüdülni vágyók számára. 2019-re elkészült a fejlesztés második üteme, amit egy harmadik ütem követ majd.

Az idei szezonra már csaknem teljesen elkészültek az Aqua Cinema fejlesztései, így végre birtokba vehetik a víz szerelmesei a többi közt a fejlesztés második ütemében megépült 170 négyzetméteres gyermekmedencét is, ami a picuroknak 10-25, a nagyobbacskáknak 25-40 centiméteres vízmélységgel készült el. A fürdő területén egy kifejezetten csendes relaxációs zónát is kialakítottak. Az új, 443 négyzetméteres csendes élménytérben pezsgőágy, hidromasszázs valamint masszázsöblök kényeztetik a vendégeket.

A 240 négyzetméteres hullám- és a 380 négyzetméteres hangos élménymedence az aktív mozgást kedvelők minden igényét ki fogja elégíteni, hisz van benne hidromasszázs, pezsgőlevegős barlangokkal. A csendesebb kikapcsolódásra vágyóknak 40 négyzetméteren alakítottak ki ülő termálmedencéket.

A hét medencével pénteken nyitó komplexumban reggeli úszásra is lehetőség van 6-tól 8 óráig. Az úszómedence vízmélysége 220 centiméter, vize 24-26 fokos, míg a hullám 90-180 centi mély és 28-30 fokos víz-hőmérséklettel várja a vendégeket.

A csúszdapark 5 emelet magas indítóállomása kényelmes lépcsőrendszeren mászható meg. Összesen tizennégy különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A legmagasabbról induló két pálya majdnem 15 méterre van a földtől s itt található a leghosszabb, megközelítőleg 115 méter csúszófelület. Ezen a merészebbek tesztelhetik bátorságukat.

Ezen kívül van óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, félig nyitott vagy épp alagútrendszerű négysebességű pálya. A kicsikre gondolva kevesebb mint három méter magasról induló pályákat is felszereltek. Ezeken megközelítőleg 11 méter csúszással lehet csobbanni.

Az Aqua Cinema reggel 9-től este 7-ig várja a vendégeket péntektől. A csúszdatorony 5 emeletes, a szintekről összesen 14 csúszda érhető el. Az alap strandbelépő tartalmazza az első szintről induló három csúszda használatát is.

A fotókon Katát, a Középsuli sorozat kisvárdai lányát látják. Holnap újabb képeket mutatunk vele és az Aqua Cinemával! Mert Kata próbálhatta ki a medencéket először.

- FrissMédia -