KÖZÉRDEKŰ
Ajánló
Így kerülhet a felesége a világtörténelem legszebb női közé
Ön már tudja, hogy ott a helye és talán tudják mások is. De bizonyára örülne a kedvese, ha ezt meg is vallaná neki. Van egy ötletünk.

Szép Heléna, Kleopátra, Sába királynője, Pocahontas, Audrey Hepburn, Mata Hari. Mesés névsor és még nincs is vége - összesen 28 legendásan gyönyörű nő szerepel Kiss Róbert Richard könyvében, A világtörténelem legszebb nőiben. Meg is elevenednek mindannyian: úgy mutatja be őket a szerző, ahogy benne élnek. A történetek mellett híres fotómodellek, szépségversenyek győztesei, stylistok segítettek életre kelteni őket - hisz vannak köztük, akikről kép az életükben nem is készült.

Megtudhatjuk, hogy mit viseltek, hogyan sminkeltek, lakkozták-e a körmüket, mit reggeliztek szívesen. A szereplők mind olyan nők, akik megváltoztatták a világot. Ki a szépségével, kifinomult ízlésével, bölcsességével, kedvességével, rafinált észjárásával, nemes tetteivel, ki pedig éppen csalárdságával, gonoszságával befolyásolta a történelem alakulását.

Ön is odaszerkesztheti a párját közéjük. Az utolsó oldalakat a szerző üresen hagyta, odaírhatja a kedvese életrajzát, odaillesztheti a fotóját. Hogy méltó helyére kerüljön a világtörténelem legszebb női között. Éppen elkészülhet a meglepetéssel Karácsonyra, ha időben megrendeli a kötetet. Itt.