PUZZLE
Szórakozás
#gasztrozenei fesztivál
Hihetetlen tömeg volt kíváncsi a koncertekre - fotók, videó
Kitűnő zenék, kulináris élvezetek, fantasztikus hangulat, ami az első Gasztrozenei Fesztivál nyitónapját jellemezte Kisvárdán. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Kisvárda pénteken ismét lépett egyet előre. Azt a hangulatot, pezsgést, ami pénteken kialakult a 17 ezres város sétálóutcájában, valószínűleg sokáig emlegetni fogják még.

Engedjék meg most, hogy egy picit szubjektív legyek, mert nehezen tudom elvonatkoztatni magam a tegnap esti élménytől és úgy gondolom, hogy most nem is igazán szükséges, hiszen így is hitelesen tudok Önöknek beszámolni a tegnap este történtekről. Egész sokáig nem tudtam/tudtuk megfejteni, hogy mi a más ebben a fesztiválban, mi az, ami magával ragadja az embert. Mert az tény, hogy magával ragadó volt a péntek este. Zene az máshol is van és jó kajákat is lehet enni. De valahogy mégis más volt Kisvárdán a hangulat.

Aztán hosszas töprengés után beugrott: az egész olyan családias.

Rohanó világunkban jó volt látni a több ezer embert, akik csak egyszerűen jól érezték magukat, mert jól akarták érezni magukat. Elvétve volt csak olyan, aki a telefonjába merülve, kizárva az őt körbe ölelő világot a virtuális valóságba mélyedve ücsörgött. Az emberek beszélgettek, mosolyogtak, élvezték az életet. Mert élni akkor kell, amikor lehet - hallhattuk a kávézó színpadán. És igen, ahogy egy molinón olvasható a sétálóutcában: minden emberben ott van a jó! Valóban így volt ez tegnap este Kisvárdán.

Tekintse meg az eseményen készült videónkat:


- FrissMédia -