KULTÚRA
#Guy Ritchie
#Artur király: A kard legendája
#Jude Law
Guy Ritchie új Gyűrűk Urát forgatott Arthur király legendájából
Itt a végső előzetes az Arthur király: A kard legendájához, amely olyan lesz, mintha Középföldén játszódna.

A 2015-ös Az U.N.C.L.E. embere után fogott bele az Artúr-mondakört újragondoló filmje készítésébe Guy Ritchie, aki azóta le is forgatta a produkciót, amely végül az Arthur király: A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword) címet kapta. Miután Ritchie új alkotása már nem is olyan sokára: májusban kerül világszerte a mozikba, így annak rendje és módja szerint megérkezett hozzá a harmadik, egyben utolsó előzetes, amely látványügyileg és zúzásban még az ugyancsak ütős előző trailert is felülmúlja.

Az Arthur király történetét új ötletekkel és fantasy-elemekkel színesítő film főleg a hangulatát tekintve ígérkezik igencsak erős darabnak, amely egyáltalán nem meglepő, hiszen mégis csak Guy Ritchie ül a direktori székben, a főszerepet pedig az a Charlie Hunnam alakítja, aki a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) után nem ment túl messzire a laza tököscsávó szerepétől. A legérdekesebb azonban nem is ő, hanem a filmbeli ellenfeleként feltűnő Jude Law lesz, aki a mágikus hatalommal bíró Vortigern király szerepében még annál is zseniálisabb rosszfiúnak ígérkezik, mint amilyen Az ifjú pápában volt.

A mások mellett Djimon Hounsou, Annabelle Wallis, Eric Bana, Katie McGrath és Aidan Gillen mellékszereplésével forgatott Arthur király: A kard legendája május 11-től lesz látható a hazai mozikban.



Forrás: mozi.24.hu

-Friss Média-