18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#gyilkosság
#terhes asszony
#áldozat
#férj
#beismerés
Elismerte, hogy megölte a tőle terhes asszonyt
Elismerte a bűncselekmény elkövetését az a férfi, akit szombaton fogtak el és vettek őrizetbe a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrök egy harmincnégy éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A hír a police.hu-n jelent meg,

Mint erről elsőként hírt adtunk, a nyomozás adatai szerint a harmincegy éves nyírkátai férfi szombat hajnalban kereste fel élettársát, akit a hajánál fogva megragadott és arra kényszerítette, hogy vele menjen. A férfi az asszonyt több alkalommal bántalmazta, majd megfojtotta. A nő holttestét 8 óra után Nyírkáta külterületén találták meg.
A szabolcsi nyomozók néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat Nyírkátán, egy szántóföldön.

A közlemény szerint a férfi vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.



Információink szerint az áldozat közel öthónapos terhes volt. A gyilkosság előtti időben elmenekült az élettársától, mivel az féltékeny volt, és rendszeresen bántalmazta őt. A várandós nőt a szomszéd utcában lakó barátnője fogadta be.