18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#nagydobosi gyilkosság
#szintetikus drogok
Egy nagydobosi nő megölte a gyermekei apját
​Még igazán a decemberi szörnyű emberölést sem lehetett feldolgozni, máris két újabb ügy borzolja a kedélyeket. Ezúttal Nagydoboson egy harmincéves nő mellkason szúrta a 23 éves párját. A férfi a helyszínen meghalt vasárnap este.

A település kieső részén élő közösség megdöbbent, de mintha kódolva lett volna a pár életében a tragédia. Elmondásuk szerint a viharos szerelmet sok-sok vita övezte. Szerették egymás, jól éltek. A férfira nem igazán lehet rosszat mondani. Kifelé nem nagyon mutatták, hogy gond lenne a kapcsolatukkal. Azonban az utóbbi időben a család életében rendszeressé váltak a viták, de jellemzően a verbális erőszakot nem követte tettlegesség.

A nő édesanyja megtörve mesélt a fiatalokról: majd a lányom mindent elmond. Igen, nagyon sokat veszekedtek az utóbbi időben a kábítószer miatt. Merthogy állítása szerint a férfi egyre többet fordult az olcsó, bódító hatású szerek felé.

Az olcsó, sok esetben az alkoholtól jóval olcsóbban beszerezhető szintetikus szerek hatásmechanizmusa, az elmére gyakorolt hatása kiszámíthatatlan. Használatának beláthatatlan következményei lehetnek.

A kistelepüléseken gyakorlatilag ezeknek a szintetikus szereknek a jelenléte alapoz meg számos más, jóval súlyosabb bűncselekményt. Ilyen eset volt a decemberi kettős gyilkosság indítéka, amikor is két idős nőt öltek meg Encsencsen csak azért, hogy az elkövető pénzhez jusson.

A nagydobosi ügy kapcsán is felmerült a kábítószer, mint motívum, azonban itt a családi veszekedés okaként. Vasárnap este már szinte a menetrendszerinti veszekedés kezdődött, amikor is Adél felkapott egy kést és egyetlen szúrással mellkason szúrta a férfit. A nő gyakorlatilag azonnal megijedt, hívott segítséget, de a mentők nem tudták megmenteni a férfi életét, aki elvérzett.

Információink szerint a rendőrség az emberölés miatt indult eljárásban kezdeményezi a nő letartóztatást.