AKTUÁLIS
#Nyírbátor
#bál
Egy miniszterrel báloztunk - fotók, videó
Kilencedik alkalommal rendezték meg a hagyományosnak számító polgári bált szombaton este Nyírbátorban. A Bethlen Gábor Középiskola sportcsarnokában több százan báloztak, köztük hazánk agrárminisztere, dr. Nagy István Is.

A kilenc év alatt valódi, a megye egyik legjelentősebb társasági eseményévé fejlődött az egyébként alulról kezdeményezett Nyírbátori Polgári Bál. Ebben az évben is több százan vettek részt a bálon, mely idén is hatalmas buli volt.

Az esemény rangját jól mutatja, hogy a bálozók közt miniszter, államtitkár helyettes, országgyűlési képviselők, a megyei közgyűlés elnöke, Seszták Oszkár és alelnökei, megyei intézményvezetők és a kormányhivatal több osztályvezetője is jelen volt - jellemzően családi, baráti társasággal.

A megye legnívósabb bálja

A hangulatos zenével, tánccal, remek hangulattal, elegánsan feldíszített sportcsarnokban a vendégek táncos kedve hajnalig tartott, a tánctér gyakorlatilag zsúfolásig foglalt volt egész éjszaka. Érdemes egy pillanatra megállni a több tíz méter hosszúságú svédasztalnál, amin tucatnyi féle-fajta étel kínálta magát. Volt ott hamisíthatatlan szabolcsi töltött káposzta „nyírbogáti ízesítéssel” – jegyzi meg egy lelkes bálozó. A ki– és felszolgálásról profi felszolgálók gondoskodtak.

Az est házigazdája, dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a választókerület elnöke elmondta stábunknak, hogy a szervezők nagy örömére szolgált, hogy nagyon sokan nyújtottak számukra segítséget. Simon Miklós örömét fejezte ki, hogy a rohanó hétköznapok mellett ilyen sokan el tudtak jönni kikapcsolódni, önfeledten szórakozni, továbbá köszönetét fejezi ki mindenkinek, akik jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt, támogatói jeggyel, tombola felajánlásukkal, munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.