KÉK FÉNY
#Ajaki tűz
#mentők
#tűzoltók
#bennégett
Dráma Ajakon: a mentők, rendőrök és tűzoltók hősies küzdelmet folytattak egy férfi életéért
Az elképesztő tűzesetben megsérült férfiért 2 órán át küzdöttek.

Heriokous küzdelmet folytattak egy férfi életéért ma reggel Ajakon. A mentőszolgálat, a kisvárdai tűzoltók és a kisvárdai rendőrök közel 2 óra alatt tudták stabilizálni egy 50 év körüli férfi életjeleit, aki dohányzás miatt bennégett a saját ágyában.

Bár a tüzet a lánglovagok kiérkezése előtt a férfi felesége - aki a másik szobában aludt-, eloltotta, ennek ellenére, mivel mozgásában korlátozott volt a férfi, nem tudott menekülni.


A férfi információink szerint harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a mentés idején mindvégig magánál volt. A mentőcsapat, miután kihozták a férfit, közel két óra alatt tudta stabilizálni az életfunkciókat, majd mentőhelikopterrel a Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Klinikájának Égési Osztályára szállították. A súlyosan megégett férfi feleségét füstmérgezés gyanújával a kisvárdai kórházba vitték.


A tűzeset körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretében szakértő vizsgálja.

A Katasztrófavédelem közlése szerint: tűz volt egy ajaki lakóház egyik szobájában, a Dankó telepen. Berendezési tárgyak égtek. A házban két ember volt. A kisvárdai hivatásos és az ajaki önkéntes tűzoltók eloltották a tüzet.