SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
#Ferencvárosi TC
#Kisvárda Master Good SE
Azt hittem, hogy oldalháló volt
A szeme azt sugallta, hogy az oldalhálóban kötött ki Sigér Dávid beadása amelyből végül gól lett. ​Bódog Tamás, a Kisvárda vezetőedzője a Ferencváros elleni kellemetlen 1-0-ás vereség után nyilatkozott az nso.hu-nak.

– Mit lehet mondani, amikor ilyen góllal kapnak ki?

Azt hittem, hogy a labda az oldalhálóban kötött ki, de láttam a szurkolók reakcióját, akkor tudatosult bennem, hogy bizony bent van. Bosszantó, sőt fáj ez a vereség, más lett volna, ha két-három góllal kapunk ki, de így.

– A teljes kezdőcsapatot kicserélte a legutóbbi találkozóhoz képest. Miért döntött így?
– Rotálnunk kellett. Ettől függetlenül nem azért jöttünk, hogy megadjuk magunkat, tudtuk, ha úgy is alakulna a meccs, hogy van esély, akkor is nehéz a Ferencváros otthonában nyerni. Szerettünk volna néhány futballistát pihentetni, ez volt a célunk, mert a jövő héten, a Zalaegerszeg ellen friss emberekre van szükségünk. Abban mindenki biztos lehet, a következő mérkőzéseinken más stílusban futballozunk.

– Megérdemelte a Ferencváros a győzelmet?
– A ferencvárosiak odaszögeztek bennünket a kapunkhoz, de hibáink mostanában sok pontunkba kerülnek. Sajnálom a fiúkat, gratulálok a hat újoncnak, akik most mutatkoztak be az NB I-ben, és sok sikert kívánok nekik a pályafutásukhoz.