SPORT
Labdarúgás
Kitömte a Várda az Újpestet
Tizet is rúghatott volna a Kisvárda a liláknak, végül a hízelgő 4-1 maradt a végeredmény.

Harcoltak, küzdöttek, s három gólt szereztek az Újpest ellen az első félidőben, s a lilák csak büntetőből tudtak egy vigasztaló találatot szerezni.

3-1 a félidőben a Várdának, idén ez a legjobb meccsük eddig.

A Kisvárda már az első félidőben komoly előnyt szerzett, majd a második félidőben 4-1 után az Újpest úgy döntött, hogy nem játszik tovább, és bevágták a durcimurcit. Ennek az lett a vége, hogy a Kisvárda 100 százalékos ziccereket alakíthatott ki, az Újpest semmilyen ellenállást nem tanúsított szinte.

Mivel a kapu előtt több alkalommal is 2-3 méterre álló várdai játékosokról rossz felé pattant le sokszor a labda, ezért nem tudták jobban lemosni az Újpestet. Bőven elég volt a 4-1 is. Ezek nagyon szép akciógólok voltak. Az egyik lövés megpattant ugyan, de szemre is gyönyörű volt. Összességében jól játszott a Kisvárda.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Kisvárda Master Good-Újpest FC 4-1 (3-1)
-----------------------------------------
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Pintér
gólszerzők: Navratil (8.), Mesanovic (17.), Matic (39.), Makowski (54.), illetve Ljujic (30., 11-esből)
sárga lap: Kovács M. (29.), Matic (69.), illetve Huszti (45+1.), Radosevic (53.), Mörschel (89.)

Kisvárda:
---------
Kovács M. - Cipetic (Stefan, 71.), Lippai, Jovicic, Körmendi - Melnyik (Osztrovka, 82.), Matic - Navratil (Ilievski, 89.), Makowski (Ötvös, 70.), Sapic (Camaj, 70.) - Mesanovic

Újpest:
-------
Banai - Pauljevic, Huszti, Anculasz (Csoboth, a szünetben), Koburi, Geiger - Radosevic (Kiss T., 63.), Mack (Tajti, a szünetben), Ljujic - Ambrose (Ganea, 63., Onovo 73.), Mörschel