SPORT
kézilabda
Alulmaradt Kisvárdán a Kispest
Álmosan kezdte az NB I/B-s Kispest elleni Magyar Kupa találkozót a Kisvárda, a puha falat a lelkes vendégek többször átszakították, a nyolcadik percben már a negyedik büntetőjüket végezhették el. Ezzel nagyjából el is lőtték a puskaporukat, mert felkeményedett a Kisvárda védekezése. A felállt fal ellen még hét emberrel is tanácstalanok voltak a fővárosiak, elöl pedig szinte zavartalanul lövöldözte a gólokat Mihálffy Adrienn és Veronika Habánková.

Szünetre hatgólos előnnyel vonultak vissza a kisvárdai lányok az öltözőbe. Térfélcserét követően sok technikai hiba csúszott a rétközi lányok támadójátékába, így a vendégek faragtak kicsit a hátrányukból, de négynél közelebb nem sikerült zárkózniuk. Bakó Botond Milosevics Tímea kivételével valamennyi mezőnyjátékos pályára küldte és egy kivételtől eltekintve mindenki legalább egyszer eredményes volt.

A kapuban Mátéfi Dalma a lövések felét hárította és Izabella Kondasova is fogott egy hetest. A mérkőzést végül könnyedén, nyerte a Kisvárda Master Good és jutott tovább a Magyar Kupa következő fordulójába.

Magyar Kupa, 3. forduló 30-23 (17-11)

Kisvárda Master Good SE-Kispest NKK-Vajk 30-23 (17-11)

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Sándor, Szikszay.

Kisvárda: Mátéfi -Udvardi 3, Habánková 6, Termány 1, Siska 1, Mihálffy 8, Soltész 2. Csere: Kondasova (kapus), Dombi K. 2, Bouti 2, Bacenková 2, Szabó 2, Zavaczki, Dombi L 1. Edző: Bakó Botond.

Kispest: Pityer- Pánczél 2, Balla, Albert, Puskás 7/4, Újvári 1, Stachó, Szerző 5/2, Kovács, Réti 1, Varjú 5, André 1, Gazsovics 1, Felső. Edző: Nagy Attila.

Kiállítások: 8, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/0, illetve 9/6.

-KKC-

Fotó: FrissMédia