PUZZLE
Bulvár hírek
A Középsuli kisvárdai Katáját már az utcán is felismerik
Tavaly tavasz óta van kisvárdai szereplője a rendkívül népszerű internetes filmsorozatnak, a Középsulinak Dobos Kata személyében. Azóta 20 részt forgattak már. A mosolygós, kedves Kata egy okos, kissé csendes tinit alakít, aki szeretne mindenkivel jó viszonyban lenni.

- Már több mint fél éve, hogy beválogattak a Középsuliba. Változott az életed azóta?

- Minél több részben szerepelek, annál többen ismernek fel itthon is. De simán össze lehet egyeztetni a szereplést, a sulit,a mindennapokat. Pörgős a munka időnként, de szeretem.

- Milyen érzés olyan sztárokkal játszani, mint Barbi, Bende vagy Olivér? Alakulnak ki barátságok a forgatásokon?

- Örültem nekik nagyon, mert előtte én is a sorozat rajongója voltam,és nem is gondoltam volna, hogy valamikor velük együtt szerepelhetek. Legutóbb nálunk Kisvárdán voltak Barbiék, és olyan jó hangulatban sétálgattunk a városban, mint bármelyik más középiskolás.

- Mennyiben hasonlít az igazi énedre az általad megformált karakter?

- Az én karakterem egy csendes, de okos mosolygós lány, és nagyon szeretek ezzel azonosulni. Egyébként is mosolygós vagyok és szeretem a mostani koromat, mindjárt 18 leszek!!!

- A középsulis élet a Te iskoládban, a Várdayban különbözik a sorozatbelitől? Vannak-e olyan helyzetek, gyerekek nálatok, mint a sorozatban?

- Nyilván vannak olyan szituk, mint például az órai felelések és viták, melyekben megegyezik a helyzet az én osztályoméval. De vannak olyan iskolatársaim is, akik hasonlítanak a sorozatbeli szereplőkhöz. De nem vetem össze őket. Jól érzem magam itthon, a saját iskolámban és a Középsuliban is.

- Mi volt a kedvenc jeleneted?

- Most a karácsonyi jeleneteknél jól éreztem magam. Szeretem a karácsony hangulatát, érzését, amit próbálok minél tovább magamban tartani.Viszont emlékezetes pillanatom a bekerülésemkor a rózsás jelenet volt, Olivérrel. (Ezt a cikk végén Önök is láthatják - a szerk.)

- Felismernek az utcán itthon vagy máshol?

- Nekem is meglepetés volt, hogy egyszer egy üzletben is felismertek, és a Facebookon többen is rámírtak. Főként a sulimban az általános iskolás lányok. Legtöbbször viszont csak mutogatnak, de nem mernek odajönni, vagy rákérdezni.

- Kacérkodsz-e a színészi pályával? Ha igen, mi a terv? Ha nem, merre készülsz tovább a gimi után?

- Nem tervezem a színészi pályát, de a fotózások vonzanak. Itthon csak jövőre fogok érettségizni, aztán kommunikációs, média területen próbálkozok.

- Kaptál-e más megkereséseket is, mióta szerepelsz? Láttalak meccsen, a strand arca is Te voltál a nyáron. Hogy éled meg a népszerűséget?

- Ahogy említettem is már, nagyon szeretek akár fotókon népszerűsíteni rendezvényt, eseményt, szívesen részt veszek ezeken és támogatok civil fórumokat. Azonosulok is ezekkel a felkérésekkel, mint például itt nálunk Kisvárdán a strand népszerűsítése. Szerintem nagyon csúcsszuper a hely! Akárcsak a barátságos, családias hangulatú stadionunk, ahol én is a szurkolótáborba tartozok.

- Ki az, aki leginkább melletted áll, akitől a legtöbb támogatást kapod mindehhez?

- Akire mindig mindenben számíthatok, az az én anyukám!

Nézzék meg Kata legjobb pillanatait a Középsuliban az alábbi videón!


- FrissMédia -