PUZZLE
Szórakozás
A halál halált kíván - folytatódik a kisvárdai Cinemaqua minisorozata
Kalapos kalandos körülmények közepette ismét az élők kenyerét eszi. Bár, mint kiderül, kedvesének, Aliznak nagy árat kell majd ezért az ölelésért fizetnie. A csábítóan szép, vörös ruhás nő északra indul, Dani kapitánnyal, hogy elrejtőzzön Kalapos bosszúvágytól fűtött haragja elől.

Azonban Kalapost a fapados járat stewardesse, a szép Heléna elárulja, így Vanessza értesül Kalapos tervéről. A vörös ruhás ismét a katonáitól kér segítséget, akik terminátori képességekkel felruházva szálnak szembe a fapados légitársaság Északi-tenger felé tartó járatával. Mindeközben Vanessza Dani kapitányt - fejét elcsavarva - ráveszi, hogy Észak felé hajózzanak. A kapitány hiába szól intőn a vörös ruhás nőnek, ő hajthatatlan...

Aliz az újságokból szerez tudomást arról, hogy szeretett Kalaposa a tenger mélyére süllyedt... azonban azt nem tudja, hogy Kalapos a repülőgép egyetlen ejtőernyőjét megszerezve túlélte a zuhanást.

Az új epizód forgatásába a repülős jelenetnél a filmpark látogatói is bekapcsolódhattak, külön köszönjük nekik a remek alakítást.

Te hogy folytatnád a történetet?

Ha van egy jó ötleted, vesd papírra és küld el nekünk a [email protected] e-mail címre és Te szerepléseddel le is forgatjuk az újabb részt.


- FrissMédia -