PUZZLE
Bulvár hírek
#divat
#Lady Gaga
#sztárok
#Donatella Versace
#sorozat
#külföldi sztárok
Lady Gaga visszatér a színészkedéshez és egyik legjobb barátnője bőrébe bújik majd!
Lady Gaga éppen ezerrel promózza legújabb albumát, miközben lázasan készül a Super Bowl-ra, de úgy tűnik közben egyáltalán nem mondott végleg búcsút a filmezésnek sem.

Az American Horror Story 5. évadában annyira tökéletesen hozta a vámpír-királynőt, hogy a szakma azonnal egy Golden Globel-díjjal jutalmazta. Ezután szinte biztos volt az is, hogy a sorozat készítői nem szívesen válnak meg még tőle, így a 6. évadban is bizalmat szavaztak neki.


Most pedig ha minden igaz, akkor a FOX egy másik szériájában is feltűnik majd, nem is akármilyen szerepben. Egyik legjobb barátnőjét keltheti életre a "vásznon": ő fogja ugyanis alakítani Donatella Versace-t.

Kép

Tény és való, hogy kettejük hasonlósága régóta szembetűnő - akár anya-lánya is lehetnének - így azt érezzük ez a döntés szinte borítékolható volt.

Az American Crime Story a horror változat egyfajta spin-offja (ez esetben úgymond egy franchise-ról van szó, egy jól bevált sémát visznek tovább, kicsit más köntösben).
Itt nincsenek földönkívüliek, se emberfeletti képességekkel bíró lények, ahogy vámpírok sem, viszont annál több igaz történet elevenedik meg a nézők előtt. Ami a műfaját illeti a "true crime" kategóriát erősíti majd, tehát megtörtént bűneseteket dolgoz fel a széria.

Képforrás: bonnegueule.fr

Gianni Versace a divatvilág egyik ikonikus alakja volt, tehetsége és szakmai hozzáértése a mai napig megkérőjelezhetetlen, a sikernek viszont esetében szó szerint ára volt.

1997 nyarán éppen reggeli sétájáról tért haza, amikor egy ámokfutó lelőtte.
Halálával kapcsolatban még a mai napig is különféle hírek kelnek szárnyra, és tudjuk jól rosszindulatú pletykákból sose lesz majd hiány. Úgy tűnt, az ügy az elkövető öngyilkosságával lezárult, de ki tudja milyen titkokra derül majd fény, a 3. évad után...?!

A tengerentúlon egyébként hatalmas sikerrel fut a sorozat. Az első évadban az O.J. Simpson ügyet járják körbe, leginkább a jogászok szemszögéből nézve a dolgokat, a második évadban pedig a Katrina hurrikán tragédiáját ismerheted majd meg.


Forrás: www.joy.hu