KULTÚRA
#x-faktor
#Alföldi Róbert
#Tóth Gabi
#színészkedés
Erre nem számítottunk: Tóth Gabi szakmát válthat
Ma már jobban figyel Tóth Gabi a közönség véleményére, és az őt ért kritikákra, mint korábban – tinikorából magával hozott önfejűségét bölcsességre cserélte.

Az énekesnőt nemrég Alföldi Róbert kereste meg, és ajánlotta fel Mária Magdolna szerepét a Passió XXI. (április 9., Papp László Budapest Sportaréna) című zenés drámában. A darabban a prózai szerepen túl az önmagát megtaláló, érett Tóth Gabit láthatják a rajongók.

– Valójában mindig is figyeltem a kritikákra, csak a vadóc és extravagáns sztárok példáját tartottam követendőnek. Ma azonban már nem követek senkit, kizárólag magamat. Hiszen az ember minél idősebb, annál jobban megtalálja önmagát – elmélkedett Gabi, aki azt is elárulta, spirituális segítséget is kap.

– Tíz éve van egy természetgyógyászom, akit csak Mamácskának hívok, mert ő a pótanyukám. Tőle mindenféle köveket, kristályokat kapok, amelyek pozitív energiával töltenek fel. Ő tartja egyensúlyban a harmóniám, és bár én inkább a spirituális oldalról közelítem meg a lelki segítséget, nem ítélem el az orvostudományt és a pszichológiát. Szerintem nem szégyen, sőt minden embernek kellene, hogy legyen egy pszichológusa. Vagy legalább egy olyan ember, aki helyreteszi a lelkét, ha eltévedt a világ forgatagában.

Mária Magdolna szerepére Alföldi Róbert rendező szemelte ki Gabit /Fotó: Weber Zsolt

Gabinak ezzel most nincs gondja, állítja, tökéletesen rendben van önmagával.

– A Hosszú idő című dalomban, amely a saját szerzeményem, végre önmagam lehettem. Ezt az utat szeretném tovább járni, ezért is fontos, hogy a Passió után milyen visszaigazolásokat kapok – súgta meg a Blikknek Tóth Gabi, aki párjával, Molnár Tibivel továbbra is dolgozik a Totova projekten. – Ezek szerint fogok mérlegelni, és döntök, hogyan tovább, milyen irányba menjen a karrierem.

Az énekesnő szerint ugyanis kell hogy legyen annyi önkritikája, hogy ha kiderül, nem az ő terepe, amire vállalkozott, akkor azt felismerje, és képes legyen továbblépni.

– Ha nem megy, nem fogom erőltetni a színészkedést. Ám ha lesz olyan darab vagy szerep, ami érdekel, akkor talán belevágok – latolgatta a lehetőségeket Gabi, nem titkolva, igenis foglalkoztatja a színház világa. – Inkább a musicalek, rockoperák, zenés darabok azok, amelyeket bármikor szívesen elvállalnék.

Korábban is próbálkozott a színészettel

Tóth Gabit nem először hívják színpadra, ám most először gondolkodott el azon komolyabban, hogy ezen a pályán is kipróbálja magát. Az X-Faktor mentora első szerepét a Győri Nemzeti Színházban játszhatta, tavaly pedig a Shrek című musicalben alakította a sárkány szerepét.


Forrás: blikk.hu

-Friss Média-