SPORT
#meccs
#Kisvárda
#bajnokság
#Siófok
#Kisvárda Master Good
BFC Siófok–Kisvárda Master Good 0–0
Megtörtént az, ami a bajnokság korábbi 13 fordulójában még egyszer sem: döntetlent játszott a Siófok. Mint ahogy a szombaton mérkőző NB II-es felek is most először nem tudták döntésre vinni a dolgot, hiszen két-két győzelmet értek el egymás mellett.

A siófokiakban óvatosságot szült az egymást követő három vereség, míg a kisvárdaiak jóval fegyelmezettebben játszottak, mint a Mosonmagyaróvár elleni hazai pofon (1–3) alkalmával. A hazaiak ügyeltek arra, hogy ne passzoljanak el labdát a középpályán, mert tudták, az végzetes lehet a számukra. Nem a tipikus, unalmas gólnélküli meccset vívták a felek, mindkét kapu előtt akadtak azért helyzetek.

Az első félidőben a Siófok járt közelebb a gólhoz, Elek Bence lövését Ivancsics Alex, Gréczi Gábor szöglet utáni fejesét a léc hárította. A kisvárdaiak legnagyobb helyzetét immáron szünet után Cseri Tamás hagyta ki, aki közelről a kapusba lőtte az eléje pattanó labdát. Aztán a csapatba hosszú idő után bekerülő Oláh Gergő is gólt szerezhetett volna, de rosszul találta el a labdát Gosztonyi András beadása után.

A felek a végéig gyűrték egymást becsülettel, és a meccslabda a hazaiaké volt: Papucsek Barna Elek Bence ellen elkövetett szabálytalanságáért a legvégén 17 méteres szabadrúgáshoz jutott a Siófok, de a műfaj specialistája, Petneházi Márk fölé tekert.

A látottak alapján reális eredmény született, amellyel egyik fél sem lehetett elégedetlen, hiszen a Siófok remek ellenféllel szemben szakította meg vereségsorozatát, míg a Várda a hazai botlás után idegenben nem maradt pont nélkül és újra nem kapott gólt. A Balaton partiak immár 331 perce képtelenek az ellenfelek kapujába találni.

BFC Siófok–Kisvárda Master Good 0–0

Siófok, 250 néző, v.: Kovács J. Z. (Takács G., Aradi).
Siófok: Filipánics – Szilágyi Z., Szalai V., Mogyorósi, Czingráber – Petneházi, Gál M. – Nagy D., Gréczi, Kozma R. (Berki, 67.) – Elek B. Vezetőedző: Goran Kopunovics.

Kisvárda: Ivancsics A. – Hei, Papucsek, Vermes, Vári B. – Fodor F. – Gosztonyi (Fodor A., 78.), Lucas, Oláh G. (Erős G., 70.), Cseri T. – Rajczi. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Mesterszemmel

Goran Kopunovics: – Nagyon erős ellenféllel szemben szereztünk nagyon nagy pontot. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, mert az első félidőben kihagytuk a ziccereket.

Révész Attila: – Nagyobb akarással játszottunk, mint az előző meccsen, viszont játékunkban még nem volt meg a megfelelő ritmus. Ilyenkor a legnagyobb helyzetet sem sikerül gólra váltani. Az eredmény igazságos.


Forrás: www.kisvardafc.hu