Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban Ecuador csodáiról tartott előadást.
Oolong-málna-rózsa tea ízesítésű bonbonjával és fahéjas forró csokoládéjával nyert díjat a Bonbonier Chocolate manufaktúra a gasztronómiai Oscarnak is nevezett nemzetközi versenyen, a Great Taste Awardson. A különleges csokoládé készítményről Erdélyi Nóra csokoládémester beszélt az InfoRádióban.
Ecuador kész nagyobb mértékű gazdasági együttműködésre Magyarországgal – ezt az ecuadori külgazdaságért felelős miniszter mondta Quitoban magyar újságíróknak. Julio Jose Prado hangsúlyozta, hogy több területen is lát lehetőséget az együttműködésre.
Julio José Prado termelési, külkereskedelmi, befektetési és halászati miniszter Quitóban magyar újságíróknak nyilatkozott. Elmondta, hogy több területen is lát lehetőségeket a kooperációra.
Füstöl a Cotopaxi Ecuadorban! Előbb csak fehér füst szállt fel a Quiotótól 50 kilométerre lévő hatalmas tűzhányóból, aztán már egyre jobban gomolygott a sötét füst - ezt vette videóra a helyszínen tartózkodó Kiss Róbert Richard turisztikai szakértő, Prima Primissima-díjas újságíró.
Talán az volt a legmeglepőbb a világ egyik legnagyobb banánültetvényén, hogy a fürtök hatalmas zacskóban lógnak a fákról - számolt be lapunknak Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró.
Ecuador kedden rekordot döntő megállapodást jelentett be, amelynek célja adósságterhének csökkentése és több százmillió dollár felszabadítása a Galápagos-szigetek tengeri élővilágának megőrzésének finanszírozására.
Óriási gyíkok sétálgatnak egy parkban Ecuadorban, ahol a jelenlétük teljesen hétköznapi jelenségnek számít.