AKTUÁLIS
#Ramocsaháza
#almalé
Viszik a térség hírét: tarol a piacon a ramocsaházi almalé, ami egészséges és finom is
Ramocsaházán az elmúlt 5 év során fokozatosan alakították ki az önellátó településformát. Így adottságaik kihasználásával lehetőség nyílt késztermékek előállításra is. A gyümölcslevek mellett savanyított termékek készítése is szerepel a kínálatukban.

A gyümölcslevek 100%-ban gyümölcsből készülnek. Tartósítószermentesen, hőkezeléses eljárással, egy új (push-up) rendszerű tasakba csomagolják, melyet saját márkanévvel (RALMA) ellátva értékesítenek. Az egyedi csomagolás és a több mint tíz féle ízesítésű almalé egyre népszerűbb a fogyasztók körében.

A savanyított termékek készítésénél fontos szempont, hogy az alapanyag helyi kistermelők által megtermelt ellenőrzött helyről kerüljön feldolgozásra. A garantált minőségű zöldségfélék a legmodernebb 21. századi technológiával és higiéniával rendelkező üzemükben kiváló minőségű termékek elkészültét garantálják.

Fontos, hogy a vidéki önkormányzatok és kistermelők termékei eljussanak a boltok polcaira ezáltal az öntudatos fogyasztok asztalára is. Ezért hozták létre a Nyírségi termékcsaládot, mellyel a térségi tájjellegű termékeket foglalják egy csoportba.