SPORT
kézilabda
Újabb játékos hosszabbította meg szerződését Kisvárdán
Az NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a klub egy plusz egy évvel Milosevic Tímea meghosszabbította szerződését.

Pásztor Bettina és Orbán Adrienn közelmúltbeli szerződés-hosszabbításának bejelentését követően a Kisvárda Master Good SE vezetősége újabb játékossal folytatott le sikeres tárgyalásokat a jövőt illetően. Az egyeztetések eredményeképp az együttes balszélsője Milosevic Tímea jövőre is kisvárdai színekben folytatja pályafutását.

A 27 éves balszélső aki korábban szerb bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett, 2018 nyarán mutatkozott be először a Kisvárda színeiben, és többször volt a szerb válogatott bő keretének tagja. A 2018/2019-as bajnoki idény eddigi 14 mérkőzésén 16 alkalommal volt eredményes.

- Boldog vagyok hogy sikerült megállapodnunk a klubbal.Nagyon megszerettem a Kisvárdát, mivel kis város, és az emberek is barátságosak, jól érzem magam és ezért nem is gondolkodtam sokat amikor ajánlatot kaptam. A jövő szezonban azt várom magamtól, hogy még jobb legyek mint eddig, és hogy mindig a maximálisat nyújtsam és remélem, hogy egy sikeres szezon vár a csapatomra." - nyilatkozta a játékos.

- kisvardaikezi.hu