PUZZLE
Bulvár hírek
#sztár
#játék
#megye
Sztárok sztárja
Komolyan meglepődtünk. Noha látjuk, hogy gyakran több tízezer ember olvassa azt, amit szűkebb és tágabb pátriánkról írunk, most mégis leesett az állunk örömünkben a reagálások számától.

De rácsodálkoztunk a szenvedélyességre is. Mert Önök, mint kiderült, igencsak képesek rajongani azokért , akiknek a teljesítményét nagyra értékelik. Különösen, ha az országosan, nem egyszer a nemzetközi porondon is jól ismert hírességek innét, a megyénkből indultak el.

Érvek és ellenérvek csaptak össze, vélemények, nézőpontok rajzolódtak ki a telefonhívásokból és a levelekből. Sorolták, ki és miért érdemes arra, hogy felkerüljön a listára, melyről új játékunk keretében Önök választják ki közös, megyénkből indult kedvencünket.

Új névsort állítottunk hát össze, hosszabbat a korábbinál. A rajta szereplőkben nemcsak az a közös, hogy mindannyian a földijeink, hanem az is, hogy mindnyájukra büszkék vagyunk. Legyenek fiatalok vagy idősebbek, mozogjanak a színpadon, a stúdiókban vagy a sportpályán. Komoly teljesítmény áll mindegyikük mögött. És ha valamelyikükről eddig nem tudta volna, mostantól Ön is büszkén terjesztheti, hogy igen. Ő is a miénk.